O nama

Povijesni pregled razvoja tvrtke

Tvrtka Perfectus Revizija d.o.o. pružatelj je širokog spektra usluga u području revizije financijskih izvještaja, posebnih revizija, procjena društava te poslovno-računovodstveno-poreznog savjetovanja koje prilagođavamo individualnim potrebama svojih klijenata.

Tvrtka je osnovana 2007. godine od strane dva partnera, udruživši svoje stručno znanje i višegodišnje radno iskustvo na poslovima revizije, računovodstva i financija, razvijajući paralelno kompetentan i profesionalan tim.

Zahvaljujući timu svojih stručnjaka tijekom godina svog rada razvijali smo reputaciju uspješne, partnerski orijentirane i stručne revizorske tvrtke. Znanje i stečeno iskustvo omogućuju nam razumijevanje specifičnosti poslovanja tvrtki s kojima surađujemo te nam pruža sigurnost u odabiru metoda i rješenja koja implementiramo u različitim okolnostima i aspektima rada.

Tijekom poslovnog rasta i kreiranja strateške odluke da se razvijamo kao mala tvrtka s kvalitetnim timom,  specijalizirali smo se s posebnim naglaskom na sljedeća područja:

  • provođenje revizija financijskih izvještaja sukladno Zakonu o reviziji te Zakonu o računovodstvu
  • provođenje ostalih revizija prema Zakonu o trgovačkim društvima u koja najviše spadaju revizije dokapitalizacija, revizije izdvajanja i pripajanja
  • provođenje revizije projekata financiranih iz EU fondova kao i izrada dokumentacije za prijavljivanje projekata financiranih putem EU fondova
  • izrada studija izvodljivosti, investicijskih studija te procjena društava
  • poslovno, računovodstveno i porezno savjetovanje.

Tvrtka danas

Danas poslujemo u vlastitom poslovnom prostoru koji je suvremeno opremljen te pruža optimalnu kvalitetu i udobnost za kompetentan rad s našim klijentima. Trenutačno imamo 60 stalnih klijenata s kojima smo dugi niz godina uspješno gradili suradnju na obostrano zadovoljstvo, a godišnje obradimo 60-ak projektnih usluga, slijedeći načela struke i vodeći računa da ostanemo u okvirima svih relevantnih pravnih regulativa.

Omogućujući svojim djelatnicima kontinuirano usavršavanje, osiguravamo im rad u poticajnom i konstruktivnom okružju. Pritom naglasak uvijek stavljamo na razvoj pojedinaca te njihove individualne kvalitete. Trenutačno se naš revizorski tim sastoji od 9 zaposlenika od kojih su 4 ovlaštena revizora s bogatim iskustvom rada.

Naša vizija

U poslovnoj viziji usmjereni smo na zadovoljstvo svojih klijenata koji nam s potpunim pouzdanjem povjeravaju sve principe i prakse svog poslovanja s ciljem da zajednički pronađemo rješenje za njihovu optimizaciju.

 

Naša misija

Naša misija je pratiti nove trendove u struci te stečene kompetencije i iskustva u radu s našim klijentima aplicirati u svom poslovanju na najbolji način. U okviru kontinuiranog razvoja svoje usluge, želja nam je na tržištu zadržati imidž tvrtke koja pruža kvalitetnu i pouzdanu podršku svim našim klijentima uz poseban naglasak na njihovim specifičnim, individualnim potrebama.

 

Naš tim

Obratite nam se s povjerenjem i svoje poslovanje usmjerite prema uspjehu!